هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

فرمان ویژه استارمر برای رهگیری نفتکش روسی؛ واکنش تند کرملین

اولیانوف  استارمر نخست‌وزیر انگلیس اعلام کرد بامداد امروز به نیروهای مسلح این کشور دستور داده است یک نفتکش منتسب به ناوگان سایه روسیه را هنگام عبور از کانال مانش متوقف کنند. 
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 14
کد خبر: ۳۱۰۷۱۵

به گزارش راهبردمعاصر، سفیر و نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، توقیف یک فروند نفتکش منتسب به ناوگان سایه روسیه از سوی انگلیس را «دزدی دریایی» خواند.

میخائیل اولیانوف امروز یکشنبه در واکنش به خبری درباره رهگیری یک نفتکش منتسب به روسیه از سوی ارتش انگلیس در کانال مانش، در پیامی کوتاه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «دزدی دریایی؟ بله.»

این واکنش پس از آن مطرح شد که کی‌یر استارمر نخست‌وزیر انگلیس اعلام کرد بامداد امروز به نیروهای مسلح این کشور دستور داده است یک نفتکش منتسب به ناوگان سایه روسیه را هنگام عبور از کانال مانش متوقف کنند.
دفتر نخست‌وزیری و وزارت دفاع انگلیس در بیانیه‌ای مدعی شدند که این عملیات برای نخستین‌بار علیه یک نفتکش تحریم‌شده مرتبط با روسیه انجام شده و هدف آن وارد کردن فشار بیشتر بر منابع مالی مسکو در سایه جنگ اوکراین بوده است.

بر اساس بیانیه دولت انگلیس، این عملیات حدود ۶ ساعت طول کشید و نیروهای دریایی این کشور به همراه مأموران آژانس ملی جرائم انگلیس وارد نفتکش «SMYRTOS» شدند.

لندن اعلام کرده است که این شناور به‌طور موقت به لنگرگاهی در سواحل جنوبی انگلیس منتقل می‌شود.

استارمر در پیام خود در ایکس مدعی شد که این عملیات ضربه دیگری به روسیه است و نشان می‌دهد کسانی که به گفته او جبهه مقابل اوکراین در جنگ را تأمین مالی می‌کنند، نمی‌توانند پنهان شوند.

دن جارویس وزیر دفاع جدید انگلیس نیز ادعا کرد که روسیه برای تأمین مالی جنگ اوکراین به ناوگان سایه متکی و عملیات امروز بخشی از اقدامات لندن برای مقابله با این شبکه دریایی است.

دولت انگلیس پیشتر مجوز توقف و بازرسی کشتی‌های تحریم‌شده و منتسب به ناوگان سایه روسیه را در آب‌های این کشور صادر کرده بود. لندن تاکنون نزدیک به ۶۰۰ کشتی مرتبط با این ناوگان را تحریم کرده است./ایرنا

کلمات کلیدی: اولیانوف
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار